У 2020-2021 навчальному році учні школи разом з учителем української мови та літератури Петрушенко В. А. випустили альманах «Любов до слова». Юні письменники у своїх творах передали любов до України, до рідної мови, до краси природи нашого краю. До альманаху ввійшли твори про дружбу, про найдорожчих та найрідніших людей, про щирість та порядність, а також про перше кохання.

«Три розділи альманаху – «Мій рідний край», «Малює пензлем природа», «Роздуми та мрії» – у кожного викличуть різні емоції, почуття й думки. Це, звісно, будуть думки про любов до рідної землі, про красу природи, про невимовно щасливі миті життя.

Юні письменники прагнуть вразити читача щирими думками, власними життєвими історіями, мріями про прекрасне майбутнє кожного з нас», - пише в передмові учениця 6 класу Ланова Вероніка.

Автори поезій, єтюдів, есе, оповідань, казок, загадок – Балинський Артем, Буряк Вікторія, Буряк Вероніка, Вірьовкіна Ксенія, Гончаров Георгій, Дутова Світлана, Іжевська Ірина, Іонова Рената, Ланова Вероніка, Мельніченко Влада, Мостепан Анна, Ткаченко Поліна, Тригубенко Анастасія.

Кiлькiсть переглядiв: 80

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Дата останньої зміни 23 Квітня 2024

Фотогалерея